Pui de carne

Pui de gaina si gaini de vanzare Ilfov Bucuresti

Crestem pui de carne in sistem gospodaresc

Vanzare pui si gaini de casa Bucuresti si Ilfov

Am inceput sa crestem pui de gaina (pui de tara), gaini de rasa si alte pasari de curte in 2005, atunci cand ne-am mutat la tara, in apropierea Bucurestiului, in judetul Ilfov. Aveam de dispozitie o curte de 3.000 mp, pe care se afla o casa batraneasca cu o gradina ingrijita, o mica livada de pomi fructiferi, 3 randuri de vita de vie si cateva constructii din lemn pentru pasari.

Am reamenajat cum am putut mai bine locul pentru cresterea puilor de gaina: am construit o structura metalica izolata, pe care am compartimentat-o in adaposturi spatioase, curate si aerisite, iar in fata acesteia o voliera larga, in asa fel inca puii de gaina sa se poate misca in voie atunci cand temperatura de afara le permite.

Atat eu cat si sotia am crescut la tara si stiam cam ce anume presupune cresterea puilor de carne in sistem gospodaresc, traditional. Am decis sa pornim cu o cantitate mica, 100 de capete, pe care sa ii crestem cat mai natural posibil si sa ii livram in Bucuresti sau Ilfov.

hrana puilor este compusa din grau, porumb, secara, orz, ovaz si separat iarba

fara aditivi furajeri sau hormoni de crestere, coloranti, antibiotice, corectori de gust

apa este proaspata de fantana

asternutul interior din paie este uscat si schimbat periodic (o foarte buna igiena)

spatiu de miscare, temperatura optima, lipsa zgomotelor si a noxelor

acces permanent in sezonul cald la lumina naturala si spatiu exterior

Datorita acestor conditii de crestere, pasarile noastre sunt vioaie, au un penaj intreg si frumos, iar carcasele nu prezinta rani, leziuni sau alte deprecieri.

Gasirea clientilor a fost destul de dificila la inceput, dar cu ajutorul Internetului am reusit sa vindem puii de gaina ajunsi la 1-2 kg. Postam constant anunturi "Vindem pui de gaina crescuti natural Bucuresti Ilfov", “Gaini de vanzare Bucuresti Ilfov”, “Vindem pui de tara - zona Bucuresti Ilfov” si usor usor clientii au aparut.

Livram pui de tara in viu sau, la cerere, taiati proaspat si curatati in zone din Bucuresti si Ilfov.

Asadar, daca doriti gust si prospetime de la tara pentru mancarurile dvs (supa de pui de tara, ostropel de pui de gaina, mazare cu pui etc) va rugam sa ne contactati cu toata increderea! Va asteptam!

Pui de tara si pui de casa

Galerie foto